Barion Pixel

Maróti Petra

Megszületett a babám
hogyan tovább?

Sajnos a kórházakban nagyon kevés információt kapunk arról, hogyan tehetünk a saját felépülésünkért, pedig a terhesség komoly változásokat okoz a szervezetedben, amelyek maguktól nem alakulnak vissza.

Ezért készítettem egy kisokost, amelyben igyekeztem minden fontos információt összegyűjteni a szülés utáni regenerációról. 

Ingyen letölthető kisokos!

Postpartum program

16 hetes edzés- és életmód program, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

Azt gondolom, hogy egy szülés utáni regeneráló programnak nem csupán a szétnyílt hasizom és a gátizmok regenerációja a feladata.

A Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogramot kifejezetten a szülés utáni első 16 hétre terveztem. A program fókusza a medencefenék  és a törzs izmainak visszaerősítése a végtagok fokozatos terhelése mellett. 

Teljes testet megmozgató nagymozgások, amikben, ha erőssé válsz, a hétköznapi terhek könnyebbé válnak.

Amikor a Postpartum programot terveztem, fontos szempont volt az is, hogy az édesanyáknak megtanítsam azokat a mozgásmintákat, amelyek a hétköznapjaikban rendszeresen jelen vannak (emelés, hajolás helyett guggolás/kitörés, cipelés, ringatás) és helytelenül kivitelezve derék- és hátfájáshoz vezetnek. Fontosnak tartottam továbbá, hogy ezekben a mozdulatokban erőssé is váljanak, hiszen a baba súlya hétről hétre gyarapszik, amit az édesanya izomzatának le kell tudni követni.

Program tartalma

1

Edzésprogram a gyermekágyi időszakra

 • Gyakorlatsorok a szülés utáni első 4 hétre.
 • 4-4 gyakorlatsor.
 • Külön gyakorlatsorok hüvelyi szülés és császármetszés esetén.

2

Edzésprogram 16 hétre

 • Fokozatosan felépített heti 4 edzés
 • Videós magyarázat
 • Nyomtatható edzésterv

3

Táplálkozás szülés után - ebook

 • Táplálkozási alapok, táplálék kiegészítők és tippek.
 • A szervezet igénye, a szoptatási időszakban.
 • Szoptatás és fogyás – lehetséges? 

4

Edukatív videók

 • Légzéstechnika
 • Szétnyílt hasizom helyes vizsgálata
 • Hegmasszázs 
 • Hogyan térj vissza a futáshoz szülés után tanácsok.

AJÁNDÉK 1:  magas fehérjetartalmú receptgyűjtemény!

AJÁNDÉK 2: Törzserősítő és tartásjavító edzésprogram

Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogram

41 900 Ft

Ez még nem minden!

A program megvásárlásával bekerülsz a zárt Facebook csoportba, ahol nem csak a felmerülő
kérdéseidre válaszolok, de 6-8 hetente Fitt Kismama kihívásokat is indítok, ahol a többi
kismamával együtt alakíthatsz ki egészséges szokásokat!

Hihetetlen erőt és elszántságot ad a tudat, hogy a csoportban mindenki más is
pontosan azért küzd, amiért Te. Nehezebb napokon óriási motivációt jelent a
többiek jelenléte és aktivitása, ami mindig feltölt és energizál!
Olvass többet a kihívásokról itt Életmód kihívások

A program Neked való, ha:

 • Szeretnéd újra jól érezni magad a bőrödben
 • Szeretnél szakszerűen nekiállni a regenerációdnak szülés után
 • Már mozognál, de nem tudod mit szabad és mit nem
 • Szeretnél tudatos lenni a testmozgásban és a táplálkozásban is a regeneráció ideje alatt
 • Megjelentek nem kívánt tünetek, pl.: derék-, csípő- és hátfájdalom, inkontinencia
 • Szeretnéd regenerálni a hasfalad (szétnyílt hasizom)
 • Szeretnéd regenerálni a medencefenéki területet a szülés után
 • Császármetszéssel szültél és szeretnél teljeskörűen regenerálódni
 • Nem a jógát, nyújtást és az aerobic jellegű edzésformákat részesíted előnyben
 • Átlátsz egy nyomtatható edzéstervet és nem végigvezetett edzésekre számítasz
 • Nem félsz súllyal terhelni magad, hiszen a babádnak is súlya van
 • Szeretnél újra lapos hasat
 • Szeretnél energikus lenni, hogy elláthasd a babád
 • Szeretnél fájdalommentesen élni a hétköznapokban

Felmerülő kérdések

A programot elsősorban újdonsült édesanyáknak terveztem, akik nemrég adtak életet a kisbabájuknak és szeretnének szakszerű segítséget a szülés utáni regenerációjukhoz.

Szeretném kiemelni, hogy a program megértése és átlátása igényel pár oldalnyi (kb. 30 oldal) olvasgatást, igyekeztem nagyon szűkszavúan fogalmazni az ebook-ok megírása során és lényegre törő lenni, de fogd ezt úgy fel, hogy az információ és a tudás hatalom és sokkal közelebb kerülsz majd a saját testedhez, ha megérted min ment keresztül és mire van szüksége a gyógyuláshoz ebben a kritikus szülés utáni 4-5 hónapban.

Fontosnak tartom azt is már itt a legelején leszögezni, hogy a programban a kézisúlyok fontos eszközei a regenerációdnak. A hétköznapok során az anyalét olyan kihívások elé állítja a tested (baba felemelése naponta több, mint 30-szor, ringatás, szoptatás, hordozás, babakocsi tologatás és cipelés, autósülés/hordozó cipelése), amit a program során a kézisúlyokkal igyekszünk lemodellezni. A súlyokat bátran használva készítjük fel a tested a hétköznapok elvárásaira és arra, hogy a kisbabád folyamatosan nő és a súlya is gyarapszik.

Akkor is ajánlom a programot, ha már több ideje szültél és szeretnél visszatérni az edzésekhez. A regeneráció az első, ne feledd!

A programot otthon és edzőteremben is végezheted. Ha otthon edzel, szükséged lesz pár eszközre hozzá:

 • Miniband
 • Hosszú band
 • Pilates labda vagy bármilyen normál méretű gumilabda
 • Két pár kézisúly (amelyek egyenként meghaladják az 5kg-ot), vagy egy építhető kézisúly szett
 • Polifoam vagy szőnyeg

Extra eszközök, amelyek jól jönnek, de nélkülük is tökéletesen végrehajtható a program: kettlebell (8kg-nál nagyobb), masszázshenger

A program megvásárlásával jár a zárt Facebook csoport tagság, ahol pontos eszközajánlót találsz majd linkekkel és véleményekkel.

Heti hány edzést tartalmaz a program? Egy edzés mennyi ideig tart?

A programban 4 edzés van egy héten, 2 felsőtest hangsúlyú és 2 alsótest hangsúlyú. Az edzések időtartama 35-60 perc, attól függ mennyi pihenőidőt tartasz két gyakorlat között.

Igen.

Az első 4 hét programjához végigvezetett videók tartoznak.

Az 5. héttől vághatsz bele a táblázatos edzésekbe, amelyekhez gyakorlatvideók tartoznak edzésnaponként lejátszási listákba rendezve. A videókon beszélek, elmagyarázom mire kell figyelned a végrehajtás során, de nem csinálom veled végig a gyakorlatsorokat, mert fontos, hogy a gyakorlatok végrehajtása közben MAGADRA, a LÉGZÉSTECHNIKÁDRA és az izmaid működésére/feszülésére koncentrálj. A program sikerességének kulcsa, hogy megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását és ezt nehéz elérni, ha mozgás közben a képernyőre figyelsz.

A program letölthető és nyomtatható pdf fájlokból áll, melyeket e-mailben fogsz megkapni a vásárlás után azonnal, automatikusan. A fájlokat mindenképp töltsd le magadnak és így a program egésze (ebookok, edzéstervek, videók) a Tiéd örökre. Így akár a következő várandósságod után is tudod majd használni.

(Arra kérlek, hogy a programot ne küldd tovább senkinek. Rengeteg munkám és energiám van a program megalkotásában, kérlek tartsd ezt tiszteletben és add meg a lehetőségét annak, hogy továbbra is a hivatásommal foglalkozhassak.)

Érdemes már a szülés előtti utolsó hetekben beszerezni a programot, hiszen fontos információkat találhatsz benne a szülés utáni regenerációról és már az első héten elkezdheted az első hét edzéstervével.

Igen.

Császármetszés után a szülés utáni első 3-4 hétben másfajta gyakorlatokat igényel a szervezet, ezért az első 4 hét programja különbözik  hüvelyi szülés és császármetszés esetén. 

A programban találsz hegmasszázs videót is és ajánlásokat a műtét utáni 1-2 hétre, hogy minél gyorsabban és teljeskörűen regenerálódhass, hiszen egy komoly hasi műtéten estél át.

Igen.

A program egyik feladata is a szétnyílt hasizom regenerációja, így kifejezetten ajánlom, hogy vágj bele minél hamarabb.

Igen.

A programban nincsenek Kegel gyakorlatok. A medencefenéki izmokat a törzsizmok részeként, rendszerben eddzük a program során. A nagymozgásokat kiegészítve a helyes légzésmintával hatékonyabban regenerálódnak a gátizmok.

Sosem késő, mindenképp vágj bele!

A programot főként a szülés utáni első hetekre terveztem, de sosem késő elkezdeni foglalkozni az esetleges szétnyílt hasizommal, derékfájással, inkontinenciával. Kezdd el, kövesd az utasításokat és segíteni fog a program.

Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogram

41 900 Ft

Válaszd csomagban!

Szülés utáni premium + alakformáló csomag

Ha hosszútávra tervezel és velem szeretnél edzeni a szülés utáni 1 éven keresztül, ezt a csomagot Neked állítottam össze!

 

A 16 hetes regeneráló edzésprogram mellé még egy Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogrammal is tehetsz magadért, illetve Tiéd lesz a Womanizer Home/Gym alakformáló edzésprogram 1. és 2. része is! A csomaggal a szülés utáni 1 teljes évre megvannak az edzéseid, már csak végig kell csinálnod őket és örülni az elért eredménynek!

 • Mit tartalmaz a csomag?

  • A 16 Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogramot minden kiegészítőjével (lásd. feljebb)
  • A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramot, amelyet kifejezetten a 16 hetes regenerációs időszak UTÁNRA terveztem.

 

A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramban fokozatosan visszaerősítjük a törzsed az olyan haladó(bb) törzs gyakorlatokhoz, mint a Front plank, a haskerék kigördülés vagy a különböző páros lábemelések. Ezen kívül tartásjavító, mobilizáló és hátizom erősítő 

gyakorlatokat is tartalmaz, amelyekkel enyhítheted a szoptatásból eredő nyaki fájdalmakat és a felső háti szakasz fájdalmait.

 

 • A Womanizer Home/Gym program 1. és 2. részét, melyek 12-12 hétre szólnak és egymásra épülnek. 

 

A Womanizer Home/Gym edzésprogramot otthon és edzőteremben is végezheted, heti 4 edzést tartalmaz, erősítő és alakformáló edzésprogram kifejezetten nőknek. A program a teljes testet edzi, de az alsótest és a farizmok kapják a legnagyobb hangsúlyt.

 

Nézd meg a részleteket a programról itt :

 

Csomagban 15% megtakarítás!

82 500 Ft

Rated 5,0 out of 5
november 27, 2023

Meleg szívvel ajánlom mindenkinek Petra edzésprogramját!

A postpartum programot csinálom, most fejeztem be a második hónapot, hihetetlen mennyi energiát ad maga az edzés, pedig akinek van egy csecsemője, tudja, hogy olykor milyenek a napjaink. 🙃

Már most visszaszereztem a szülès előtti súlyom, jobban érzem magam a bőrömben ès kezd visszatérni a magabiztosságom is. (Hozzátennem, hogy sosem voltam egy fitness guru, úgyhogy tényleg mindenkinek ajánlom, mert biztosan megtalálod Te is magad a programban😊 )

Facebookon a zárt csoportban szoktak lenni kihívások is, amik plusz motivációt, tudást adnak, hogy minél eredményesebb legyen az edzésed. Petrát, bármikor keresheted üzenetben, amint tud válaszolni fog és segít, ha valamilyen kérdésed van.

A program által teljesen más hozzáállásom lett az edzéssel és a táplálkozással kapcsolatban is.

Köszönöm Petra! 😊

Mónika
Rated 5,0 out of 5
november 27, 2023

Nem szeretem az olyan kijelentéseket, mint „receptre írnám fel”-főleg orvosként-azonban Petra Postpartum programja pont ilyen. Nálam bekerült a babakelengye lista legelejére. Nagyon jól felépített, profi program, a videók nagyon érthetőek és Petra végig elérhető a program alatt, segítséget nyújt, a facebook csoportban bármikor lehet kérdezni, támogatni egymást. Táplálkozás terén is irányt mutat, az életmódkihívása pedig nagyon jó élmény volt. Második szülésem után ismerkedtem mer a programmal, össze sem lehet hasonlítani a regenerációmat az első szülésem utánival amikor nem végeztem szinte semmilyen erősítő tornát. Nem okoz gondot sem a pici hordozása, sem a nagyobb ölbevétele, nem fáj a hátam, a derekam, energikus vagyok, még a szülések előtt amikor rendszeresen edzettem sem éreztem magam ilyen erősnek. A programmal csak egy „baj” van, nagyon addiktív, így már meg is rendeltem a folytatást 🙂

Zsófi
Rated 5,0 out of 5
november 26, 2023

A szülést követően az 5. héten vásároltam meg a programot. Az anyává válás folyamata elvette a hangsúlyt az edzésről, így csak most jutottam el oda, hogy a program első hónapjával végeztem. Teljesen meg vagyok elégedve vele, és külön köszönet, hogy Petra szakít arra időt, hogy bármely kérdésünkre az edzéssel illetve az étkezéssel kapcsoltban válaszoljon. A mindennapjaimban nagy segítség volt, hogy a hátamat illetve a derekamat folyamatos gyakorlatokkal erősítjük. Főleg akkor, ha az ember gyermeke 9 hónaposan több mint 11 kg. 😀 Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom!

Pap-Kneip Anna
Rated 5,0 out of 5
november 26, 2023

Petrára még a terhességem alatt találtam rá, és csupán az Instagram posztjai rengeteg pluszt adtak, így nem is volt kérdés, hogy a PP programmal regenerálódjak. A program felénél járok, de már most érzem, hogy sokat erősödtem. Külön tetszik hogy egyre nehezedő feladatok vannak a programban, és bár ismerősök a mozdulatsorok, hisz szépen fel lettek építve a program elejétől, mégis tudnak kihívást jelenteni:)

Hédi
Rated 5,0 out of 5
november 26, 2023

Nagyon jól felépített edzés és életmód program, bátran ajánlom szülés előtti forma visszanyeréséhez. 32 edzést a hátam mögött tudva újra jók rám a régi farmereim, eszméletlen sokat dobott ez az önbizalmamon, testképemen, illetve nem utolsó sorban sokkal több az energiám, nem fáj a derekam, hátam kisbabám emelgetésétől sem. Facebook csoportban részt vettem egy kihivasban is, ami segített kialakítani megfelelő étrendet, ritmust, rendszert az életünkbe. Köszönöm Petra!

Eszter
Rated 5,0 out of 5
november 25, 2023

Petra postpartum programjat csinalom jelenleg is, melyet mindenkinek szivbol ajanlok!

Szamomra elsőre furcsa volt az edzesek felepitese. Meg kellett szoknom,hogy egy-egy gyakorlat egy-egy videon szerepel es nem szimultan tornazunk, de mire eltelt par het es megtanultam a gyakorlatokat,mar gordulekenyen mentek az edzesek, eleg volt a tablazatot kovetnem. Rendkivul alaposan mutatja be a mozdulatsorokat, így tobb alkalommal is raebredtem,hogy korabban rosszul vegeztem egy-egy feladatot edzesek kozben.

A programot az eletmodkihivassal egyidoben kezdtem el, ami remek dontes volt, tenyleg uj szemleletmodot kaptam es minden napra motivaciot, nemcsak az en eletmodvaltasommal kapcsolatban, de ferjemet is inspiralni tudtam vele,amit kulon koszonok!

Az eletmodkihivas kezdetekor Petra kiemelte,hogy eredmenyt csakis munkaval fogsz tudni elerni, ami elsore banalisnak tunik,megis nagyon motivalo mantram lett a hetek soran es ez az, amit masoknak is tovabbadnek a kihivasbol!

S. Orsi
Rated 5,0 out of 5
november 25, 2023

Instán találkoztam Petra profiljával és várandósságom alatt nézegettem, hogy hű de motiváló ez a ‘csaj’. Aztán úgy voltam, hogy áá nem költök ilyenekre, majd megoldom. Majd megérkezett a babó, és rájöttem, hogy sem időm sem energián nincs edzésterveket összerakni… Még csak az első hónappal végeztem, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. Már most tudom, hogy Petra segítségével nem leszek az az anyuka, aki 30 évesen derékfájással nyögve próbál a gyerekek után ‘szaladni’ a játszótéren. Elmondhatatlanul motiváló a facebook közösség, és az egész program köré épített támogatás Petra részéről!!! A legjobb az egészben, hogy addiktív 🙂 Szó szerint várom az edzésnapokat, mert érzem, hogy napról napra erősebb vagyok általa! Tökéletesen kellő kihívásokkal összerakott kismamákra szabott, de nem lagymatag-könnyed edzésterv. Egy szóval profi! Köszönöm Petra!! ❤️

Detti
Rated 5,0 out of 5
november 16, 2023

A legjobb döntés volt elkezdeni a programot!

Jól felépített gyakorlatok, fokozatos terhelés és fejlődés! Külön szeretem, ahogy a gyakorlatok vissza vannak fejtve, lépésekre bontva, hogy ne jelentsenek túlterhelést az elején. Arra is rájöttem, hogy a progresszióval korábban nagyon óvatosan bántam. 🙂

Ahogy a leírásban is szerepel, részt lehet venni kihívásokban; épp most is fut egy. Rengeteg extramotivációt adnak, egyrészt a saját eredményeim, másrészt, hogy vannak sorstársak, akik ugyanazért a célért küzdenek, mint én, illetve látom az előttem járókat, hogy hova lehet eljutni. Az csak hab a tortán, hogy Petra folyamatosan figyelemmel kíséri a haladásunkat, visszajelez, korrigál, ha szükséges.

Én jószívvel ajánlom minden Anyukának! 🙂

V-H Anett
Rated 5,0 out of 5
november 12, 2023

Az előttem szólókat olvasva valószínűleg már meggyőződtél róla, hogy Petra egy profi edző, aki most anyukaként alkotott meg egy olyan programot, ami rengeteg szülés után lévő friss anyukának segített már. Ezekkel a véleményekkel maximálisan egyetértek, így nem ismétlem meg őket, inkább leírom, milyen ÉRZÉSEKET adott nekem a program, amiket megtapasztaltam magamon, mialatt végeztem:

– jó volt a szülés után hazatérve átmozgatni magam hétről hétre

– később jól volt, amikor felment a pulzusom, kimelegedtem, kipirultam, még meg is izzadtam a mozgástól

– baromi jó egy ilyen fáradtság érzése után megfürödni, felfrissülni

– klassz bűntudat nélkül jóllakni

– remek érzés rohanás közben a tükörben a szemem sarkából megpillantani, hogy slankabb már a lában/karom

– szuper érzés saját magamra büszkének lenni

– a legjobb az, hogy nem kell gondolkodni, hogy mit is kéne csinálni a változáshoz. Egyszerűen csak azt kell tenni, ami a programban össze van szedve.

Ahol akarat van, ott út is – szokták mondani. Az akarat benned kell, hogy legyen. Az út Petránál van. 🙂 HAJRÁ!

Dr. Magyar-Stang Rita
Rated 5,0 out of 5
november 12, 2023

Kötelezővé tenném mindnekinek szülés után!

Császár után közvetlenül nagyon féltem minden alapvető mozdulattól is, de Petra annyira jól összeállította a programot, hogy mindig épp annyi terhelés/ mozgás volt benne, ami jól esett és megmutatta, hogy igenis működik a testem. Hihetetlen volt, amikor néztem a feladatokat és azt gondoltam, ezt biztos, hogy nem tudom még megcsinalni, és de! Szép lassan, fokozatosan vissza épül(t) minden. A hasizmom is kb 1-1,5 hónap után már teljesen össze záródott.

Szóval én mindnekinek csak ajánlani tudom!

Viki
Rated 5,0 out of 5
november 9, 2023

Anno az elsők között vettem meg 2020-ban a PP programot és regenerálódtam a szülésem után. Majd a második szülés után nem volt kérdés, hogy Petra programját veszem újra elő. Már a szülés után rögtön elkezdtem a gyakorlatokat (császár) és sokkal gyorsabb volt a regenerációm, mint az első szülés után. Nem tudok elég hálás lenni Petrának, hogy szakértelemmel és komplex módon támogat minden kismamát.

Minden gyakorlat és tudásanyag maximálisan segíti a megfelelő regenerációt. Kötelezően felírnám mindenkinek ezt a programot!

Sz. Orsi
Rated 5,0 out of 5
november 9, 2023

Ez egy nagyon profin felépített edzésterv. Nem kell azon gondolkodni, hogy egyes gyakorlatokat helyesen végzek-e, mert Petra mindent részletesen elmagyaráz. Mindigis része volt az életemnek a mozgás, de nem volt benne rendszer. Nem is tudtam, hogy ennyit jelent egy jól felépített edzésterv. Szülés utáni 4. hónapban jobb formában vagyok, mint a terhességem előtt. Nagyon hálás vagyok Petrának! A nők az egyik legnagyobb kincset kapják tőle, az önbizalmat. Ez pedig az élet minden területére pozitív hatással van.

Petra
Rated 5,0 out of 5
november 8, 2023

Minden nőnek csak ajánlani tudom a programokat. Nekem a legnagyobb segítség az a hihetetlen közösség,amit a programmal kapsz. Nagyon motiváló,Petra személyiségével együtt.

Zsuzsa
Rated 5,0 out of 5
november 8, 2023

Második kislányom születése után egyből elkezdtem a Petra által javasolt regeneráló feladatokat csinálni. Már a hat hetes kontrollon pozitívabb visszajelzést kaptam a nőgyógyásztól, mint az első kislányom születése után. Most a Post Partum program ötödik hetét csinálom, szemmel látható és érezhető, hogy az izmaim kezdenek újra erősödni. Korábban unalmasnak tartottam az edzőtermi/súlyzós edzéseket (én úsztam, thaiboxoltam), de ez a program változatos, itthon két gyerkőc mellett mindig alig várom a következő edzésnapot. Ha mellette az ember kicsit odafigyel az étkezésre is, rengeteg plusz energiát adnak az edzések. Eleinte szokatlan volt a táblázat és az egyes videók közti váltogatás, tehát hogy nem egy nagy videó van egy edzéshez, de ezt pár nap után meg lehet szokni. Le a kalappal Petra előtt, hogy a zárt csoportban és privátban is gyorsan válaszol a felmerülő kérdésekre. Az ember bármikor, a saját tempójában tudja végigcsinálni a programot, szóval összességében nagyon megéri megvásárolni és végigcsinálni, sőt dokumentálni is a változásokat.

Edit
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

A program jól strukturált, átlátható felépítését emelném ki. Ismerős, jól kombinálható gyakorlatok, átlátható táblázatokkal, gyakorlatias útmutatókkal.

Júlia
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Szuperül felépített program, mindenkinek ajánlom, aki szülés után belekezdene a mozgásba! Úgy gondolom, hogy Petra ajánlásainak köszönhetem, hogy mások számára meglepő gyorsasággal regenerálódtam a császár után. Fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy azon felül, hogy egy szakszerűen összeállított programot kapunk, Petra rendkívül kedvesen és gyorsan válaszol minden felmerülő kérdésre, nem engedi el a vásárlók kezét a fizetés után. 🥰

Dorka
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

A postpartum program 3.heténél járok, és már most érzem, hogy hatalmas segítség. Ha elképzelem, hogy hova jutok a 12.hét végére, óriási motivációt ad, hogy ha nehezebben is, vagy akár két részletben, de beépítsem a napokba az edzéseket! Köszönöm 🤗

Alexa
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

3 hónapos elmúlt a kislányom mikor rátaláltam Petra programjára. Már az első edzések után éreztem a hatását, és azt az érzést, hogy jól esett mozogni. Nagyon vártam minden egyes napot, mivel tudtam hogy kell a testemnek a regeneráció és a megerősítés szülés után.

Támogató és hasznos tanácsokad ad, nagyon motiváló és lelkes személyiség.

Bár hamarabb találtam volna a programra. Nekem sokkal többet adott, mint gondoltam volna.

Sabjanics-Hosszú Alexandra
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Nagyon örülök neki, hogy még a szülés előtt megvettem Petra edzésprogramját, mert így a szülés után tudtam, hogy lesz segítségem a fogyásban. Az edzesprogram mellett a kis okosok is nagyon hasznos tudást adnak az életmódváltás hoz. A kihívás pedig egy plusz löketet ad a motivációban és a tudatosságban.

Niki
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Nagyon szuper, jól felépített program. A gyakorlatok élvezhetőek, az ismétlésszámokat (a megfelelő súlyokat használva) pont jónak érzem.

Petra pedig tényleg az ember rendelkezésére áll, ha kérdése lenne, ami szintén lenyűgöző; látszik, hogy szíve-lelke benne van abban, amit csinál.

Nagyon hálás vagyok a barátnőmnek, aki ajánlotta ezt a programot – amióta csinálom, erősebbnek érzem magam, és funkcionálisan helyesebben emelem, cipelem a babámat. A legfontosabb viszont talán az, hogy a mozgás vált az énidőmmé, kikapcsol és feltölt, pedig korábban mindig egy kötelezően elvégzendő feladatként tekintettem az edzésekre.

Hajdu-Szabó Bianka
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Sajnos egy év eltelt mire találtam egy olyan programot, amit nem csak a mozgás miatt úgymond “kötelező módon” csinálok.

Eleinte azt hittem a könnyebb edzések közé fog tartozik de tévedtem 😀

Minél előrébb járok annál könnyebbnek érzem a testem és a hátfájdalmaim is múlnak. Petra hihetetlenül segítőkész és támogató. Sokat segít, hogy a lelkesedésünk se lankadjon például a zárt csoportban (ami a program használatával jár) lévő folyamatos kihívásokkal. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, aki szülés után szeretné megtalálni önmagát újra.

Személy szerint már most sokat köszönhetek neki és még hol a vég 🙂

Bettina
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

4 hónapja született az első kisbabám, és mivel baba előtt is fontos volt számomra a testmozgás, így nem volt kérdés, hogy utána is beillesztem a mindennapokba. Mindenképp szakemberre szerettem volna a regenerálódást bízni, így találtam Instagramon Petrára. 🙏

Nagyon hálás vagyok az edzésprogramért, szuperül fel van építve hétről hétre. Valòban egyre nehezedik. 😁💪

Minden alkalom után várom a következőt, és utána teljesen kicserélnek. Tele vagyok energiával, elmùlik a hátfájás, és az alakom is kezd a régi lenni, pedig még egy hònap visszavan a programbòl.

Én mindenkinek szívből ajánlom, teljesen beilleszthető a mindennapokba, és a nehezebb napokon pedig egy megváltás. 😀🙈

Nelli
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Petra PP programjának hála újra kezdem embernek érezni magam. Nagyon jólesik újra tenni magamért, sokat segít, hogy az anyaságban megtaláljam önmagam.

A testemmel a lelkem is együtt fejlődik. 🥰

Hálás vagyok Petrának a programért és az aktív támogatásért.🙏🏼❤️

Recska Nikolett
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Természetes úton szültem minimális gátmetszéssel, Petrát Instagramon követtem és alig vártam hogy bele kezdjek szülést követő 5. héten a programba, nagyon jó rendszert hozott a mindennapjaimba, nem csak a mozgást tekintve, kikapcsolódásként, örömforrásként szolgált. Már 2 hét után éreztem, hogy könnyebben mennek a gyakorlatok, erősödök..a 2. hónap végeztével pedig szembetűnő volt a változás. Szülés után mindenkinek ajánlom (nem muszàj különösebb súlyzós edzés múlttal rendelkezni, nekem sem volt) bár néha nehéz nekiállni, miután letoltam az edzést olyan elégedett voltam! Tehát nem csak testileg, lelkileg is feltölthet!

Szuper, hogy az edzést a saját tempóban tudod végigcsinálni, abszolút kisgyerekes anyuka barát, a változatos edzések mellett jól lehet követni a fejlődést is az egyes gyakorlatokban!

Szeretnék még kicsit izmosodni és folytatni a Womanizer programmal!

Eszter
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Kislányom egy éves korában kezdtem el Petra programjàt. Szétnyílt hasizommal és inkontinenciával vágtam bele, plusz gyakori derékfájással spékelve. Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy az első pár hét alatt érezni fogom a hatást. Még az első hónap le sem telt, inkontinenciának és derékfájásnak semmi nyoma. Kislányom (10kg) felemelése, tartása sem okoz nehézséget, imádom! Alig várom a folytatását, hogy még jobban megerősödjek. Petra pedig egy végtelenül kedves és őszinte segítség🤗

Aki itt jár ne is gondolkodjon tovább, vágj bele!!

Kata
Rated 5,0 out of 5
november 3, 2023

Még csak az első hónapon vagytok túl, de már most hihetetlen az a változás, amit a program adott. Nem esik nehezemre a 2 gyereket felcipelni a lépcsőn (a kettő együtt 18kg), bírom az egész napos rohanást velük, és úgy érzem, hogy évek óta nem voltak ilyen erősek a törzsizmaim.

Sokszor a gyakorlatokat végignézve azt hittem, hogy egy “laza kis edzés” lesz, és remegő lábakkal jöttem ki a szobából – imádom, úgy dolgoztat meg, hogy közben vigyáz rám❤️

Eszter
Rated 5,0 out of 5
május 2, 2023

Már babaváráskor is Petra programjával edzettem, most a Postpartum 3. hónapját kezdem. Mindkét program szuperül felépített, érzem, ahogy folyamatosan erősödöm. Szülés után főleg sokat segít testileg, lelkileg, hogy a program által mindig van előttünk egy kitűzött cél, és sikerélmények. Nagyon tetszik, hogy nem csak az edzéstervet vásárolod meg, hanem utána is lehet kérdezni, segítséget kérni Petrától. A kihívások pedig nagyon jó lehetőséget adnak, hogy szorgalmasan kövessük a programot és még jobban odafigyeljünk magunkra. Mindenkinek szívből ajánlom! 🥰

Cseko-Gut Evelyn
Rated 5,0 out of 5
május 2, 2023

Petra programjának köszönhetően ismét szerves része lett a sport az életemnek, és a kihívás segített, hogy csináljam, motivációt kapjak! (Pedig nem egyszer volt kifogás miért ne csináljam, aztán csak lenyomtam, volt, hogy vasárnap hajnal 6kor, amikor a család még aludt 😅). Még vissza van 2 hónap, de már most van eredménye és rajta vagyok, hogy a kitűzött cél is meg legyen a 12. Hét végére!

Köszönöm Petra a segítséget és a támogatást! Jó babavárást kívánok! 🥰

RB Zsuzsi
Rated 5,0 out of 5
május 1, 2023

A terhességem alatt végigcsináltam a kismama programot Petrától, és már akkor elhatároztam, hogy miután megszületik a kisbabám akkor a postpartum programjával folytatom.

Bő egy hónapot végigcsináltam már a szülés utáni regeneráló programból és már most nagyon érzem hogy mennyit erősödtem. Az első nap az edzésnél volt olyan feladat ami kicsit nehéz volt, viszont most nagyon könnyűnek érzem azt a gyakorlatot. Az hogy minden feladathoz van egy videó ahol pontosan el van magyarázva hogyan csináld és ne csináld a gyakorlatot szerintem nagyon hasznos és nekem sokat segített. Baba mellett is be lehet építeni a heti 4 edzést. Ha végeztem a regenerációval a womanizer home programmal folytatom 🙂

Javorszki-Rengei Nora
Rated 5,0 out of 5
április 30, 2023

Nagyon jól van felépítve a program, külön öröm, hogy a régről ismert kedvenc gyakorlataim vannak benne- nyomás, deadlift, guggi. Jó érzés látni, hogy edzésről edzésre fejlődök, és megörültem az izomláz érzésnek is 🙂

Orsi
Rated 5,0 out of 5
április 30, 2023

Mar a 10. edzeshetnel tartok es hetek ota minden edzesnel sajnalom, hogy egyre kozelebb van a vege.

Nagyon jol felepitett edzesterv, kovetheto videokkal, leirasokkal. Tenyleg hetrol hetre lehet erezni, ahogy erosodik a tested, es egyre kemenyebbek az edzesek is.

9 honappal vagyok a szules utan, igy mar 1-1 edzest babaval egyutt is szoktam csinalni, mint plusz suly, ha eppen kifogytam az itthoni sulyokbol.

A kihivashoz is erdemes csatlakozni. En itt a “veghajraban” vagtam bele es nagyon nagyon motivalo. Csak azt sajnalom hogy nem vettem reszt benne korabban.

Szegedi Katalin
Rated 5,0 out of 5
április 17, 2023

Már a szülés utáni első héten elkezdtem az ajánlott gyakorlatokat, kifejezetten jól estek, habár még a mozgás nehézkesen ment. Örültem, hogy van külön császáros szülés utáni feladatsor is, nagyon hasznos.

Az 5. héttől pedig nagyon jól fel van építve az edzésterv, következetesen nehezedik, érthető videósegédletekkel. A fejlődés pikk-pakk észrevehető💪🏼 Csak ajánlani tudom!

Smatko Szandra
Rated 5,0 out of 5
április 8, 2023

Újdonsült anyaként bizonytalan voltam hogyan kezdjek hozzá a sportoláshoz biztonságos keretek között. A program végigvezetett az úton és rengeteget segített hogy újra energikusnak érezzem magam a mindennapokban. A kedvencem a kihívás része volt, nagyon motiváló több időhiányos anyukával egyszerre csinálni. Petra szíve-lelke benne van a programban, végig éreztem a támogatását☺️

Sz. Vera
Rated 5,0 out of 5
április 7, 2023

Az első hét vége felé járok és az életmód kihívásnak köszönhetően végre motivált és kitartó vagyok! Könnyen követhető az edzés program, ami kimondottan a szülés utáni regenerációról szól, anyukától anyukáknak. Pont ilyet kerestem! Nyárra bele kell férnem a tavalyi bikinimbe, úgyhogy nyomni kell! Annyira jó, hogy látom az egészet az elejétől a végéig! Szívből ajánlom mindenkinek!

Kelemen Anita
Rated 5,0 out of 5
április 5, 2023

Már kislány kora óta ismerem Petrát, többek között egy iskolába és egy tánccsoportba jártunk. Mindig is egy megbízható, céltudatos hölgy volt, aki keményen dolgozik a kitűzött céljai felé. Így aztán, amikor szülés után (bár meglett volna ez a program már az első után is) nem is volt számomra kérdés, hogy az ő segítségével fogom magam rendbehozni. Rengeteg “postpartum gonddal” (szétnyílt hasizom, derékpanaszok stb) próbálom felvenni a harcot, és hála Petra programjának sikeresen. Mindenkinek szívből ajánlom, aki tenni próbál a szülés utáni regenerációjáért. Ha nekem ennyi panasszal bevált, neked is sikerülni fog. 😉

Petra pedig mindig ott van neked, ha tanácsra van szükséged. 🙂

Németh Orsolya
Rated 5,0 out of 5
március 20, 2023

Hosszú keresgélés után határoztam el magam Petra PP programja mellett, és a legjobb döntés volt! Az edzésprogram pont azt adja, amit ígér: fokozatosan felépített mélyizom erősítő tornát. A videókban nagyon jól el van magyarázva a feladatok végrehajtása. Szülés előtt évekig jártam core trainingre, illetve más tornákra, de egyik helyen se magyarázták el ennyire részletesen a helyes légzést és annak fontosságát. Az pedig külön plusz pont a program mellett, hogy Petra 4 hetente indít életmód kihívást a zárt FB csoportban. Nagyon motiváló ilyen közösségben tornázni, illetve azzal hogy a kihívás során videókat is kell megosztani egy-egy feladatsorról Petra nyomon is követi és szükség esetén javítja az esetleges hibákat. Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja ezt az egészet, nem csupán a megélhetésért. A program megvétele az egyik legjobb dolog amit magadért tehetsz a baba születését követően. 🙂 én csak azt sajnálom, hogy csak a második baba után találtam meg ezt a programot és terveim szerint több csemete nem lesz :/

Váradi Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 20, 2023

Nagyon szuper, összeszedett program. Még a postpartum résznél tartok, de már az első hónap után is sokkal jobban érzem magam!

Kucsera Zsófia (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 4, 2023

Már 3 hete edzem és csak pozitív élményeim vannak! Petra nagyon segítőkész, az edzései nagyon tetszenek, jól összeállított program. Ad egy rendszerességet az életemben.

Szülés után nem is igazán tudtam, hogy hogyan vezessem vissza a rendszeres edzést az életembe, milyen gyakorlatokat végezhetek, miket kerüljek. A postpartum program ebben nagy segítséget nyújtott. Örömmel és meglepő módon nagy lelkesedéssel csinálom végig az edzéseket, mindig is inkább csak kényszerből edzettem, de most mindig várom, hogy edzhessek.

Az életmód kihívás pedig még több pluszt adott, még több odafigyelésre sarkal, egyre jobb rutint alakítunk ki a babámmal is a programnak köszönhetően. Együtt edzünk, még többet vagyunk a friss levegőn. Köszönöm szépen a motivációt!

Csak ajánlani tudom!

Bogi (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 4, 2023

Nagyon örülök, hogy még szülés előtt rátaláltam Petrára a közösségi oldalakon. A szülést követő héten már alkalmaztam a tőle tanultakat és azonnal megvásároltam a Postpartum programot, ami immáron 9 hete kíséri a mindennapjaimat.

Nagyon örülök, hogy közvetlenül a szülés után végezhettem pár gyakorlatot és szakszerű segítséggel regenerálódhatok. Ez sokat segít abban, hogy a napi teendőket energikusabban és hatékonyabban végezzem el és nem utolsó sorban örömmel nézzek magamra.

Ancsi
Rated 5,0 out of 5
március 3, 2023

Imádom az edzés programot. Itthon lenni, egyedül a babával egesznap kicsit nehéz és magányos. Viszont ezzel a programmal találtam magamnak egy új célt, kihívást, feladatot, amit magamert, magamnak teszek, adok és közben erősebb is vagyok mindamellett, hogy a lelkem is rendben van. Imádom, hogy több fizikai erőm van a mindennapi feladatokhoz, bébihez és a 4.het után most -2 kg-nál járok. Juhu! És az életmód kihívás is borzasztóan motivál és az, hogy Petra tényleg foglalkozik velünk.

V.Zsofi (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 3, 2023

Nagyon ajánlom mindenki édesanyának ezt a programot! A barátnőimnek külön fel fogom hívni a figyelmét rá.

Már 3 edzés után érzem, hogy sokat javult az eddig fájó nyakam és hátam. Pont kellemesen fáraszt le, közben ki is tudok kapcsolni és így biztosan nem hagyok ki a sétából egyetlen napot sem.

Kellett már valami mozgás és ezzel a programmal pont azt kaptam, amit vártam! Nagyon motiváló. Alig várom a következő hetet és az eredményeimet! 😊

Bia (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 3, 2023

Még csak 1 hete kezdtem el a programot, valamint a teljes életmód kihívást, de már most jobban érzem magam a bőrömben! Hatalmas segítség, hogy Petra személyesen tartja velünk a kapcsolatot, valamint a Fb közösség is nagyon motiváló. Izgatottan várom, hogy mennyit fogok fejlődni a végére + a testem alakulására is kíváncsi vagyok.

A teljes anyag kiváló minőségű, valamint a kommunikáció is Petra részéről kimagasló!!! Mindenkinek ajánlani tudom!

Kitti (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
március 3, 2023

Először személyesen, Petra jelenlétében csináltam végig a Postpartum programot. Petra készségesen segít és hiteles példát mutatva motivál arra, hogy mindent megtegyek a testem regenerálódása érdekében. Ezidő alatt a hasizmom szinte teljesen zárult és minden testrészem erősödött, formásodott. Most újra elkezdtem a programot a kihívással egyidőben, mert szeretném rendszeresíteni az edzéseket és szeretnék a táplálkozásban is egy egészséges utat követni, amihez a kihívás hatalmas ösztönző. Jó csapatban csinálni és látni, hogy nem egyedül vagyok ezen az úton. Az edzésterv szuperül fel van építve, jól követhető, a videókban minden érthetően van bemutatva és teljesen jól használható otthoni környezetben is.

Fanni
Rated 5,0 out of 5
január 27, 2023

Igaaz, még az elején vagyok a programnak de már most nagyon szeretem😊 rendesen átmozgat, kifáraszt. És ami nagyon tetszik, hogy változatos edzések vannak benne! Nagyon érthető módon van minden leírva, magyarázva. Az is nagyon tetszik, hogy nem gyógytornára hajaz, hanem egy rendes edzésre!

Petra nagyon segítőkész, minden kérdésemre válaszol. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊

Kakuk Emese (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
január 27, 2023

Az első hetet kezdtem el és már most nagyon tetszik a program, ahogy megdolgoztat.

Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt.

A videós szemléltetés nagyon praktikus, jól követhető.

Megtanít a rendszerek bevezetésére. Számomra szuper az újrajezdéshez.

Ági (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
január 27, 2023

Másfél évvel a szülés után találtam rá Petra programjára. Fő sportom a futás, és abból lett elegem, hogy meg kell állnom pisilni, különben becsurog a rázkódástól. Egy ismerősömnél láttam a programot, és Petrával egyeztetve ezt vettem meg, nem a törzsizom erősítő különálló edzésprogramot.

Nagyon szuper beruházás volt, jól felépített program, gyorsan elkezdtem érezni a pozitív hatásait. Volt ami könnyű volt már, hiszen szoktam erősíteni a szülés óta, de még így is tudtam nehezíteni, progresszív, hatékony és eredményes 3 hónap volt. Köszönöm!

Dóri (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
január 27, 2023

Terhesség előtt (és alatt, hihi) futottam, crossfiteztem és boxoltam. Jó állóképességem volt és jó erőben voltam. Imádok edzeni, tehát egyértelmű volt, hogy nem a jóga és a gyógytorna szerű edzések lesznek az én utam, ha szülés utáni regenerációra kerül majd sor. Keresgélés közben véletlenül találtam Petra insta oldalára és a programra, és egyből tudtam, hogy na ez lesz a nekem való.

A második hónapot kezdtem nemrég, és imádom. Amellett, hogy a terhesség alatt meggyengult izmokon van a fokusz, egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy ez most gyógytorna lenne (pedig nyilván az is :), elfaradok benne kellemesen, vegre ujra erzem az izmaim, es erezhetoen hatasos, a gyenge gatizmaimnal ujra erzem, hogy hasznalhatoak. 😬

Szuper, hogy otthon es teremben is vegezheto, nem kell hozza sok eszkoz. A program átláthatato, könnyű kovetni, akinek van edzesmultja, annak nem is kell orakig olvasgatni a leirast es nezegetni a videokat.

Az pedig kulon plusz pont, hogy a programot orokre megkapjuk, igy esetlegesen a 2., 3. Gyerek utan is bevetheto es igy meg foleg megeri az árát.

Imadom,koszonom,a legjobb dontes volt!

Viki (megerősített tulajdonos)
Rated 5,0 out of 5
január 26, 2023

Alapvetően sosem voltam oda az otthoni edzésekért, inkább személyesen edzővel szeretek edzeni. De! Úgy alakult, hogy gondoltam Petra programját kipróbálom. Azóta már számtalanszor ajánlottam ismerősöknek, mert megváltoztatta a véleményemet az otthoni edzésekről. Nem unalmas, jók a videós anyagok, érthető magyarázat van hozzá, és Petra nagyon segítőkész, bármi gondja van az embernek.

Ez alapján a tapasztalat alapján a Postpartum Programot is jó szívvel ajánlottam már a szülés utáni időszakban lévő anyuka ismerősöknek.

Veronika F-P.
Rated 5,0 out of 5
január 26, 2023

A szülésem után (császármetszés) a férjem (aki élsportolókat edz) javasolta nekem a Postpartum programot. Rengeteget segített a regenerációban, a felépülésben. A rendszeres zárt csoportos kihívások erőt, motivációt adnak. A postpartum program után kezdtem a Womanizer home programot, melyet már igyekszem nagyrészt konditeremben végezni, habár otthon is lehetséges. Javaslom azoknak a nőknek, akik szeretnénet regenerálódni, majd tovább fejlődni szülés után. Azoknak, akik tudják, hogy súlyokkal dolgozni nem ijesztő, hanem épít, erősít, formál. Jó érzés hetente fejlődni veletek!

Czuczor Petra
Rated 5,0 out of 5
január 26, 2023

A postpatrum program után, szinte rögtön folytattam az itthoni edzéseket a womanizer programmal. Érthetően, profin össze van rakva az egész! A Facebook csoport aktív és támogató. Nekem személyes kedvencem a Petra által meghirdetett életmód kihívások, amik egy hatalmas löketet adnak, hogy igenis adjak helyet a mozgásnak, sportnak a mindennapi mókus kerékben.

Kovacsne Fruzsina