Barion Pixel

Maróti Petra

Megszületett a babám
hogyan tovább?

Sajnos a kórházakban nagyon kevés információt kapunk arról, hogyan tehetünk a saját felépülésünkért, pedig a terhesség komoly változásokat okoz a szervezetedben, amelyek maguktól nem alakulnak vissza.

Ezért készítettem egy kisokost, amelyben igyekeztem minden fontos információt összegyűjteni a szülés utáni regenerációról. 

Ingyen letölthető kisokos!

Postpartum program

16 hetes edzés- és életmód program, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

Azt gondolom, hogy egy szülés utáni regeneráló programnak nem csupán a szétnyílt hasizom és a gátizmok regenerációja a feladata.

A Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogramot kifejezetten a szülés utáni első 16 hétre terveztem. A program fókusza a medencefenék  és a törzs izmainak visszaerősítése a végtagok fokozatos terhelése mellett. 

Teljes testet megmozgató nagymozgások, amikben, ha erőssé válsz, a hétköznapi terhek könnyebbé válnak.

Amikor a Postpartum programot terveztem, fontos szempont volt az is, hogy az édesanyáknak megtanítsam azokat a mozgásmintákat, amelyek a hétköznapjaikban rendszeresen jelen vannak (emelés, hajolás helyett guggolás/kitörés, cipelés, ringatás) és helytelenül kivitelezve derék- és hátfájáshoz vezetnek. Fontosnak tartottam továbbá, hogy ezekben a mozdulatokban erőssé is váljanak, hiszen a baba súlya hétről hétre gyarapszik, amit az édesanya izomzatának le kell tudni követni.

Program tartalma

1

Edzésprogram a gyermekágyi időszakra

 • Gyakorlatsorok a szülés utáni első 4 hétre.
 • 4-4 gyakorlatsor.
 • Külön gyakorlatsorok hüvelyi szülés és császármetszés esetén.

2

Edzésprogram 16 hétre

 • Fokozatosan felépített heti 4 edzés
 • Videós magyarázat
 • Nyomtatható edzésterv

3

Táplálkozás szülés után - ebook

 • Táplálkozási alapok, táplálék kiegészítők és tippek.
 • A szervezet igénye, a szoptatási időszakban.
 • Szoptatás és fogyás – lehetséges? 

4

Edukatív videók

 • Légzéstechnika
 • Szétnyílt hasizom helyes vizsgálata
 • Hegmasszázs 
 • Hogyan térj vissza a futáshoz szülés után tanácsok.

És ajándék magas fehérjetartalmú receptgyűjtemény!

Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogram

36 900 Ft

Ez még nem minden!

A program megvásárlásával bekerülsz a zárt Facebook csoportba, ahol nem csak a felmerülő
kérdéseidre válaszolok, de 6-8 hetente Fitt Kismama kihívásokat is indítok, ahol a többi
kismamával együtt alakíthatsz ki egészséges szokásokat!

Hihetetlen erőt és elszántságot ad a tudat, hogy a csoportban mindenki más is
pontosan azért küzd, amiért Te. Nehezebb napokon óriási motivációt jelent a
többiek jelenléte és aktivitása, ami mindig feltölt és energizál!
Olvass többet a kihívásokról itt Életmód kihívások

A program Neked való, ha:

 • Szeretnéd újra jól érezni magad a bőrödben
 • Szeretnél szakszerűen nekiállni a regenerációdnak szülés után
 • Már mozognál, de nem tudod mit szabad és mit nem
 • Szeretnél tudatos lenni a testmozgásban és a táplálkozásban is a regeneráció ideje alatt
 • Megjelentek nem kívánt tünetek, pl.: derék-, csípő- és hátfájdalom, inkontinencia
 • Szeretnéd regenerálni a hasfalad (szétnyílt hasizom)
 • Szeretnéd regenerálni a medencefenéki területet a szülés után
 • Császármetszéssel szültél és szeretnél teljeskörűen regenerálódni
 • Nem a jógát, nyújtást és az aerobic jellegű edzésformákat részesíted előnyben
 • Átlátsz egy nyomtatható edzéstervet és nem végigvezetett edzésekre számítasz
 • Nem félsz súllyal terhelni magad, hiszen a babádnak is súlya van
 • Szeretnél újra lapos hasat
 • Szeretnél energikus lenni, hogy elláthasd a babád
 • Szeretnél fájdalommentesen élni a hétköznapokban

Felmerülő kérdések

A programot elsősorban újdonsült édesanyáknak terveztem, akik nemrég adtak életet a kisbabájuknak és szeretnének szakszerű segítséget a szülés utáni regenerációjukhoz.

Szeretném kiemelni, hogy a program megértése és átlátása igényel pár oldalnyi (kb. 30 oldal) olvasgatást, igyekeztem nagyon szűkszavúan fogalmazni az ebook-ok megírása során és lényegre törő lenni, de fogd ezt úgy fel, hogy az információ és a tudás hatalom és sokkal közelebb kerülsz majd a saját testedhez, ha megérted min ment keresztül és mire van szüksége a gyógyuláshoz ebben a kritikus szülés utáni 4-5 hónapban.

Fontosnak tartom azt is már itt a legelején leszögezni, hogy a programban a kézisúlyok fontos eszközei a regenerációdnak. A hétköznapok során az anyalét olyan kihívások elé állítja a tested (baba felemelése naponta több, mint 30-szor, ringatás, szoptatás, hordozás, babakocsi tologatás és cipelés, autósülés/hordozó cipelése), amit a program során a kézisúlyokkal igyekszünk lemodellezni. A súlyokat bátran használva készítjük fel a tested a hétköznapok elvárásaira és arra, hogy a kisbabád folyamatosan nő és a súlya is gyarapszik.

Akkor is ajánlom a programot, ha már több ideje szültél és szeretnél visszatérni az edzésekhez. A regeneráció az első, ne feledd!

A programot otthon és edzőteremben is végezheted. Ha otthon edzel, szükséged lesz pár eszközre hozzá:

 • Miniband
 • Hosszú band
 • Pilates labda vagy bármilyen normál méretű gumilabda
 • Két pár kézisúly (amelyek egyenként meghaladják az 5kg-ot), vagy egy építhető kézisúly szett
 • Polifoam vagy szőnyeg

Extra eszközök, amelyek jól jönnek, de nélkülük is tökéletesen végrehajtható a program: kettlebell (8kg-nál nagyobb), masszázshenger

A program megvásárlásával jár a zárt Facebook csoport tagság, ahol pontos eszközajánlót találsz majd linkekkel és véleményekkel.

Heti hány edzést tartalmaz a program? Egy edzés mennyi ideig tart?

A programban 4 edzés van egy héten, 2 felsőtest hangsúlyú és 2 alsótest hangsúlyú. Az edzések időtartama 35-60 perc, attól függ mennyi pihenőidőt tartasz két gyakorlat között.

Igen.

Az első 4 hét programjához végigvezetett videók tartoznak.

Az 5. héttől vághatsz bele a táblázatos edzésekbe, amelyekhez gyakorlatvideók tartoznak edzésnaponként lejátszási listákba rendezve. A videókon beszélek, elmagyarázom mire kell figyelned a végrehajtás során, de nem csinálom veled végig a gyakorlatsorokat, mert fontos, hogy a gyakorlatok végrehajtása közben MAGADRA, a LÉGZÉSTECHNIKÁDRA és az izmaid működésére/feszülésére koncentrálj. A program sikerességének kulcsa, hogy megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását és ezt nehéz elérni, ha mozgás közben a képernyőre figyelsz.

A program letölthető és nyomtatható pdf fájlokból áll, melyeket e-mailben fogsz megkapni a vásárlás után azonnal, automatikusan. A fájlokat mindenképp töltsd le magadnak és így a program egésze (ebookok, edzéstervek, videók) a Tiéd örökre. Így akár a következő várandósságod után is tudod majd használni.

(Arra kérlek, hogy a programot ne küldd tovább senkinek. Rengeteg munkám és energiám van a program megalkotásában, kérlek tartsd ezt tiszteletben és add meg a lehetőségét annak, hogy továbbra is a hivatásommal foglalkozhassak.)

Érdemes már a szülés előtti utolsó hetekben beszerezni a programot, hiszen fontos információkat találhatsz benne a szülés utáni regenerációról és már az első héten elkezdheted az első hét edzéstervével.

Igen.

Császármetszés után a szülés utáni első 3-4 hétben másfajta gyakorlatokat igényel a szervezet, ezért az első 4 hét programja különbözik  hüvelyi szülés és császármetszés esetén. 

A programban találsz hegmasszázs videót is és ajánlásokat a műtét utáni 1-2 hétre, hogy minél gyorsabban és teljeskörűen regenerálódhass, hiszen egy komoly hasi műtéten estél át.

Igen.

A program egyik feladata is a szétnyílt hasizom regenerációja, így kifejezetten ajánlom, hogy vágj bele minél hamarabb.

Igen.

A programban nincsenek Kegel gyakorlatok. A medencefenéki izmokat a törzsizmok részeként, rendszerben eddzük a program során. A nagymozgásokat kiegészítve a helyes légzésmintával hatékonyabban regenerálódnak a gátizmok.

Sosem késő, mindenképp vágj bele!

A programot főként a szülés utáni első hetekre terveztem, de sosem késő elkezdeni foglalkozni az esetleges szétnyílt hasizommal, derékfájással, inkontinenciával. Kezdd el, kövesd az utasításokat és segíteni fog a program.

Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogram

36 900 Ft

Válaszd csomagban!

Szülés utáni premium csomag

Ha még tudatosabb szeretnél lenni a regenerációd érdekében, ez a csomag Neked való!

A 16 hetes regeneráló edzésprogram mellé még egy Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogrammal is tehetsz magadért! A csomaggal akár a szülés utáni fél évre megvannak az edzéseid, már csak végig kell csinálnod őket!

 • Mit tartalmaz a csomag?

  • A 16 Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogramot minden kiegészítőjével (lásd. feljebb)

  • A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramot, amelyet kifejezetten a 16 hetes regenerációs időszak UTÁNRA terveztem.

 

A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramban fokozatosan visszaerősítjük a törzsed az olyan haladó(bb) törzs gyakorlatokhoz, mint a Front plank, a haskerék kigördülés vagy a különböző páros lábemelések. Ezen kívül tartásjavító, mobilizáló és hátizom erősítő gyakorlatokat is tartalmaz, amelyekkel enyhítheted a szoptatásból eredő nyaki fájdalmakat és a felső háti szakasz fájdalmait.

44 900 Ft

Szülés utáni premium + alakformáló csomag

Ha hosszútávra tervezel és velem szeretnél edzeni a szülés utáni 1 éven keresztül, ezt a csomagot Neked állítottam össze!

 

A 16 hetes regeneráló edzésprogram mellé még egy Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogrammal is tehetsz magadért, illetve Tiéd lesz a Womanizer Home/Gym alakformáló edzésprogram 1. és 2. része is! A csomaggal a szülés utáni 1 teljes évre megvannak az edzéseid, már csak végig kell csinálnod őket és örülni az elért eredménynek!

 • Mit tartalmaz a csomag?

  • A 16 Postpartum szülés utáni regeneráló edzésprogramot minden kiegészítőjével (lásd. feljebb)
  • A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramot, amelyet kifejezetten a 16 hetes regenerációs időszak UTÁNRA terveztem.

 

A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramban fokozatosan visszaerősítjük a törzsed az olyan haladó(bb) törzs gyakorlatokhoz, mint a Front plank, a haskerék kigördülés vagy a különböző páros lábemelések. Ezen kívül tartásjavító, mobilizáló és hátizom erősítő 

gyakorlatokat is tartalmaz, amelyekkel enyhítheted a szoptatásból eredő nyaki fájdalmakat és a felső háti szakasz fájdalmait.

 

 • A Womanizer Home/Gym program 1. és 2. részét, melyek 12-12 hétre szólnak és egymásra épülnek. 

 

A Womanizer Home/Gym edzésprogramot otthon és edzőteremben is végezheted, heti 4 edzést tartalmaz, erősítő és alakformáló edzésprogram kifejezetten nőknek. A program a teljes testet edzi, de az alsótest és a farizmok kapják a legnagyobb hangsúlyt.

 

Nézd meg a részleteket a programról itt :

 

Csomagban 15% megtakarítás!

82 500 Ft

Rated 5 out of 5
május 2, 2023

Már babaváráskor is Petra programjával edzettem, most a Postpartum 3. hónapját kezdem. Mindkét program szuperül felépített, érzem, ahogy folyamatosan erősödöm. Szülés után főleg sokat segít testileg, lelkileg, hogy a program által mindig van előttünk egy kitűzött cél, és sikerélmények. Nagyon tetszik, hogy nem csak az edzéstervet vásárolod meg, hanem utána is lehet kérdezni, segítséget kérni Petrától. A kihívások pedig nagyon jó lehetőséget adnak, hogy szorgalmasan kövessük a programot és még jobban odafigyeljünk magunkra. Mindenkinek szívből ajánlom! 🥰

Cseko-Gut Evelyn
Rated 5 out of 5
május 2, 2023

Petra programjának köszönhetően ismét szerves része lett a sport az életemnek, és a kihívás segített, hogy csináljam, motivációt kapjak! (Pedig nem egyszer volt kifogás miért ne csináljam, aztán csak lenyomtam, volt, hogy vasárnap hajnal 6kor, amikor a család még aludt 😅). Még vissza van 2 hónap, de már most van eredménye és rajta vagyok, hogy a kitűzött cél is meg legyen a 12. Hét végére!

Köszönöm Petra a segítséget és a támogatást! Jó babavárást kívánok! 🥰

RB Zsuzsi
Rated 5 out of 5
május 1, 2023

A terhességem alatt végigcsináltam a kismama programot Petrától, és már akkor elhatároztam, hogy miután megszületik a kisbabám akkor a postpartum programjával folytatom.

Bő egy hónapot végigcsináltam már a szülés utáni regeneráló programból és már most nagyon érzem hogy mennyit erősödtem. Az első nap az edzésnél volt olyan feladat ami kicsit nehéz volt, viszont most nagyon könnyűnek érzem azt a gyakorlatot. Az hogy minden feladathoz van egy videó ahol pontosan el van magyarázva hogyan csináld és ne csináld a gyakorlatot szerintem nagyon hasznos és nekem sokat segített. Baba mellett is be lehet építeni a heti 4 edzést. Ha végeztem a regenerációval a womanizer home programmal folytatom 🙂

Javorszki-Rengei Nora
Rated 5 out of 5
április 30, 2023

Nagyon jól van felépítve a program, külön öröm, hogy a régről ismert kedvenc gyakorlataim vannak benne- nyomás, deadlift, guggi. Jó érzés látni, hogy edzésről edzésre fejlődök, és megörültem az izomláz érzésnek is 🙂

Orsi
Rated 5 out of 5
április 30, 2023

Mar a 10. edzeshetnel tartok es hetek ota minden edzesnel sajnalom, hogy egyre kozelebb van a vege.

Nagyon jol felepitett edzesterv, kovetheto videokkal, leirasokkal. Tenyleg hetrol hetre lehet erezni, ahogy erosodik a tested, es egyre kemenyebbek az edzesek is.

9 honappal vagyok a szules utan, igy mar 1-1 edzest babaval egyutt is szoktam csinalni, mint plusz suly, ha eppen kifogytam az itthoni sulyokbol.

A kihivashoz is erdemes csatlakozni. En itt a “veghajraban” vagtam bele es nagyon nagyon motivalo. Csak azt sajnalom hogy nem vettem reszt benne korabban.

Szegedi Katalin
Rated 5 out of 5
április 17, 2023

Már a szülés utáni első héten elkezdtem az ajánlott gyakorlatokat, kifejezetten jól estek, habár még a mozgás nehézkesen ment. Örültem, hogy van külön császáros szülés utáni feladatsor is, nagyon hasznos.

Az 5. héttől pedig nagyon jól fel van építve az edzésterv, következetesen nehezedik, érthető videósegédletekkel. A fejlődés pikk-pakk észrevehető💪🏼 Csak ajánlani tudom!

Smatko Szandra
Rated 5 out of 5
április 8, 2023

Újdonsült anyaként bizonytalan voltam hogyan kezdjek hozzá a sportoláshoz biztonságos keretek között. A program végigvezetett az úton és rengeteget segített hogy újra energikusnak érezzem magam a mindennapokban. A kedvencem a kihívás része volt, nagyon motiváló több időhiányos anyukával egyszerre csinálni. Petra szíve-lelke benne van a programban, végig éreztem a támogatását☺️

Sz. Vera
Rated 5 out of 5
április 7, 2023

Az első hét vége felé járok és az életmód kihívásnak köszönhetően végre motivált és kitartó vagyok! Könnyen követhető az edzés program, ami kimondottan a szülés utáni regenerációról szól, anyukától anyukáknak. Pont ilyet kerestem! Nyárra bele kell férnem a tavalyi bikinimbe, úgyhogy nyomni kell! Annyira jó, hogy látom az egészet az elejétől a végéig! Szívből ajánlom mindenkinek!

Kelemen Anita
Rated 5 out of 5
április 5, 2023

Már kislány kora óta ismerem Petrát, többek között egy iskolába és egy tánccsoportba jártunk. Mindig is egy megbízható, céltudatos hölgy volt, aki keményen dolgozik a kitűzött céljai felé. Így aztán, amikor szülés után (bár meglett volna ez a program már az első után is) nem is volt számomra kérdés, hogy az ő segítségével fogom magam rendbehozni. Rengeteg “postpartum gonddal” (szétnyílt hasizom, derékpanaszok stb) próbálom felvenni a harcot, és hála Petra programjának sikeresen. Mindenkinek szívből ajánlom, aki tenni próbál a szülés utáni regenerációjáért. Ha nekem ennyi panasszal bevált, neked is sikerülni fog. 😉

Petra pedig mindig ott van neked, ha tanácsra van szükséged. 🙂

Németh Orsolya
Rated 5 out of 5
március 20, 2023

Hosszú keresgélés után határoztam el magam Petra PP programja mellett, és a legjobb döntés volt! Az edzésprogram pont azt adja, amit ígér: fokozatosan felépített mélyizom erősítő tornát. A videókban nagyon jól el van magyarázva a feladatok végrehajtása. Szülés előtt évekig jártam core trainingre, illetve más tornákra, de egyik helyen se magyarázták el ennyire részletesen a helyes légzést és annak fontosságát. Az pedig külön plusz pont a program mellett, hogy Petra 4 hetente indít életmód kihívást a zárt FB csoportban. Nagyon motiváló ilyen közösségben tornázni, illetve azzal hogy a kihívás során videókat is kell megosztani egy-egy feladatsorról Petra nyomon is követi és szükség esetén javítja az esetleges hibákat. Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja ezt az egészet, nem csupán a megélhetésért. A program megvétele az egyik legjobb dolog amit magadért tehetsz a baba születését követően. 🙂 én csak azt sajnálom, hogy csak a második baba után találtam meg ezt a programot és terveim szerint több csemete nem lesz :/

Váradi Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 20, 2023

Nagyon szuper, összeszedett program. Még a postpartum résznél tartok, de már az első hónap után is sokkal jobban érzem magam!

Kucsera Zsófia (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 4, 2023

Már 3 hete edzem és csak pozitív élményeim vannak! Petra nagyon segítőkész, az edzései nagyon tetszenek, jól összeállított program. Ad egy rendszerességet az életemben.

Szülés után nem is igazán tudtam, hogy hogyan vezessem vissza a rendszeres edzést az életembe, milyen gyakorlatokat végezhetek, miket kerüljek. A postpartum program ebben nagy segítséget nyújtott. Örömmel és meglepő módon nagy lelkesedéssel csinálom végig az edzéseket, mindig is inkább csak kényszerből edzettem, de most mindig várom, hogy edzhessek.

Az életmód kihívás pedig még több pluszt adott, még több odafigyelésre sarkal, egyre jobb rutint alakítunk ki a babámmal is a programnak köszönhetően. Együtt edzünk, még többet vagyunk a friss levegőn. Köszönöm szépen a motivációt!

Csak ajánlani tudom!

Bogi (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 4, 2023

Nagyon örülök, hogy még szülés előtt rátaláltam Petrára a közösségi oldalakon. A szülést követő héten már alkalmaztam a tőle tanultakat és azonnal megvásároltam a Postpartum programot, ami immáron 9 hete kíséri a mindennapjaimat.

Nagyon örülök, hogy közvetlenül a szülés után végezhettem pár gyakorlatot és szakszerű segítséggel regenerálódhatok. Ez sokat segít abban, hogy a napi teendőket energikusabban és hatékonyabban végezzem el és nem utolsó sorban örömmel nézzek magamra.

Ancsi
Rated 5 out of 5
március 3, 2023

Imádom az edzés programot. Itthon lenni, egyedül a babával egesznap kicsit nehéz és magányos. Viszont ezzel a programmal találtam magamnak egy új célt, kihívást, feladatot, amit magamert, magamnak teszek, adok és közben erősebb is vagyok mindamellett, hogy a lelkem is rendben van. Imádom, hogy több fizikai erőm van a mindennapi feladatokhoz, bébihez és a 4.het után most -2 kg-nál járok. Juhu! És az életmód kihívás is borzasztóan motivál és az, hogy Petra tényleg foglalkozik velünk.

V.Zsofi (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 3, 2023

Nagyon ajánlom mindenki édesanyának ezt a programot! A barátnőimnek külön fel fogom hívni a figyelmét rá.

Már 3 edzés után érzem, hogy sokat javult az eddig fájó nyakam és hátam. Pont kellemesen fáraszt le, közben ki is tudok kapcsolni és így biztosan nem hagyok ki a sétából egyetlen napot sem.

Kellett már valami mozgás és ezzel a programmal pont azt kaptam, amit vártam! Nagyon motiváló. Alig várom a következő hetet és az eredményeimet! 😊

Bia (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 3, 2023

Még csak 1 hete kezdtem el a programot, valamint a teljes életmód kihívást, de már most jobban érzem magam a bőrömben! Hatalmas segítség, hogy Petra személyesen tartja velünk a kapcsolatot, valamint a Fb közösség is nagyon motiváló. Izgatottan várom, hogy mennyit fogok fejlődni a végére + a testem alakulására is kíváncsi vagyok.

A teljes anyag kiváló minőségű, valamint a kommunikáció is Petra részéről kimagasló!!! Mindenkinek ajánlani tudom!

Kitti (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
március 3, 2023

Először személyesen, Petra jelenlétében csináltam végig a Postpartum programot. Petra készségesen segít és hiteles példát mutatva motivál arra, hogy mindent megtegyek a testem regenerálódása érdekében. Ezidő alatt a hasizmom szinte teljesen zárult és minden testrészem erősödött, formásodott. Most újra elkezdtem a programot a kihívással egyidőben, mert szeretném rendszeresíteni az edzéseket és szeretnék a táplálkozásban is egy egészséges utat követni, amihez a kihívás hatalmas ösztönző. Jó csapatban csinálni és látni, hogy nem egyedül vagyok ezen az úton. Az edzésterv szuperül fel van építve, jól követhető, a videókban minden érthetően van bemutatva és teljesen jól használható otthoni környezetben is.

Fanni
Rated 5 out of 5
január 27, 2023

Igaaz, még az elején vagyok a programnak de már most nagyon szeretem😊 rendesen átmozgat, kifáraszt. És ami nagyon tetszik, hogy változatos edzések vannak benne! Nagyon érthető módon van minden leírva, magyarázva. Az is nagyon tetszik, hogy nem gyógytornára hajaz, hanem egy rendes edzésre!

Petra nagyon segítőkész, minden kérdésemre válaszol. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊

Kakuk Emese (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 27, 2023

Az első hetet kezdtem el és már most nagyon tetszik a program, ahogy megdolgoztat.

Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt.

A videós szemléltetés nagyon praktikus, jól követhető.

Megtanít a rendszerek bevezetésére. Számomra szuper az újrajezdéshez.

Ági (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 27, 2023

Másfél évvel a szülés után találtam rá Petra programjára. Fő sportom a futás, és abból lett elegem, hogy meg kell állnom pisilni, különben becsurog a rázkódástól. Egy ismerősömnél láttam a programot, és Petrával egyeztetve ezt vettem meg, nem a törzsizom erősítő különálló edzésprogramot.

Nagyon szuper beruházás volt, jól felépített program, gyorsan elkezdtem érezni a pozitív hatásait. Volt ami könnyű volt már, hiszen szoktam erősíteni a szülés óta, de még így is tudtam nehezíteni, progresszív, hatékony és eredményes 3 hónap volt. Köszönöm!

Dóri (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 27, 2023

Terhesség előtt (és alatt, hihi) futottam, crossfiteztem és boxoltam. Jó állóképességem volt és jó erőben voltam. Imádok edzeni, tehát egyértelmű volt, hogy nem a jóga és a gyógytorna szerű edzések lesznek az én utam, ha szülés utáni regenerációra kerül majd sor. Keresgélés közben véletlenül találtam Petra insta oldalára és a programra, és egyből tudtam, hogy na ez lesz a nekem való.

A második hónapot kezdtem nemrég, és imádom. Amellett, hogy a terhesség alatt meggyengult izmokon van a fokusz, egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy ez most gyógytorna lenne (pedig nyilván az is :), elfaradok benne kellemesen, vegre ujra erzem az izmaim, es erezhetoen hatasos, a gyenge gatizmaimnal ujra erzem, hogy hasznalhatoak. 😬

Szuper, hogy otthon es teremben is vegezheto, nem kell hozza sok eszkoz. A program átláthatato, könnyű kovetni, akinek van edzesmultja, annak nem is kell orakig olvasgatni a leirast es nezegetni a videokat.

Az pedig kulon plusz pont, hogy a programot orokre megkapjuk, igy esetlegesen a 2., 3. Gyerek utan is bevetheto es igy meg foleg megeri az árát.

Imadom,koszonom,a legjobb dontes volt!

Viki (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Alapvetően sosem voltam oda az otthoni edzésekért, inkább személyesen edzővel szeretek edzeni. De! Úgy alakult, hogy gondoltam Petra programját kipróbálom. Azóta már számtalanszor ajánlottam ismerősöknek, mert megváltoztatta a véleményemet az otthoni edzésekről. Nem unalmas, jók a videós anyagok, érthető magyarázat van hozzá, és Petra nagyon segítőkész, bármi gondja van az embernek.

Ez alapján a tapasztalat alapján a Postpartum Programot is jó szívvel ajánlottam már a szülés utáni időszakban lévő anyuka ismerősöknek.

Veronika F-P.
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

A szülésem után (császármetszés) a férjem (aki élsportolókat edz) javasolta nekem a Postpartum programot. Rengeteget segített a regenerációban, a felépülésben. A rendszeres zárt csoportos kihívások erőt, motivációt adnak. A postpartum program után kezdtem a Womanizer home programot, melyet már igyekszem nagyrészt konditeremben végezni, habár otthon is lehetséges. Javaslom azoknak a nőknek, akik szeretnénet regenerálódni, majd tovább fejlődni szülés után. Azoknak, akik tudják, hogy súlyokkal dolgozni nem ijesztő, hanem épít, erősít, formál. Jó érzés hetente fejlődni veletek!

Czuczor Petra
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

A postpatrum program után, szinte rögtön folytattam az itthoni edzéseket a womanizer programmal. Érthetően, profin össze van rakva az egész! A Facebook csoport aktív és támogató. Nekem személyes kedvencem a Petra által meghirdetett életmód kihívások, amik egy hatalmas löketet adnak, hogy igenis adjak helyet a mozgásnak, sportnak a mindennapi mókus kerékben.

Kovacsne Fruzsina
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Bár a baba előtt rendszeresen edzettem, a veszélyeztetett terhességem miatt 0-ra redukálódott a mozgás az életemben. Az eredmény számomra siralmas volt, leépült izomzat, zsírpárnák mindenfelé, és szétnyílt hasizom. Több más szolgáltató termékét is megvettem Petra postpartum programja előtt, de nem igazán voltam elégedett velük, nem voltak kemények az edzések, és a hasizmomon sem láttam semmi változást. Így vágtam bele végül ebbe a programba, amit egyszerűen imádok.

Az edzések a fokozatosság elvét követik, egyre nagyobb terheléseket adva, így folyamatosan nő közben a szervezet teherbírása. A hasizom tekintetében, mivel minden gyakorlatnál el van magyarázva a megfelelő légzés és hogy mit hol mikor feszítsek, ezt végre egy nyerő módszernek érzem.

Mindenkinek ajánlanám, hogy ne ész nélkül kezdjen bele a szülés utáni edzésekbe, hanem hagyatkozzon Petra szakértelmére, mert megéri!

Fábián Rita (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Ígéretéhez híven a program fokozatosságában a kulcs szerintem. 8-9 év edzését követöen szükségem volt valamire; ami a szülés után segít a visszatérésben. Óriási segítség volt a PostPartum program nekem; mert habár ki tudok találni edzést magamnak; a profi és helyzetemhez megfelelő rendszert Petrától kaptam. Továbbá észrevehetetlen, de sok időt is megspórolok azzal; hogy nem kell kitalálnom magamnak a gyakorlatokat. Ajánlom mindenkinek; aki komoly alapokat szeretne épiteni vagy visszahozni; és ajánlom tovabbá a következő lépésnek a Womanizert is.

Meli (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Várandósan mindenki érdeklődik, hogy vagy, pár havonta teljes labor, védőnői gondozás, kismama órák sora… Azonban miután megszületik a kisbaba, teljes figyelem irányul rá: az anyukáé, a családtagoké és az egészségügyben dolgozóké. Ez így van jól, csak sajnos az anyukák egészsége teljesen háttérbe szorul, pedig az ő jóllététől függ a család jólléte is.

Számomra megdöbbentő, hogy mennyire nincsenek tájékoztatva az édesanyák a szülés utáni regeneráció fontosságáról. Az én tapasztalatom az volt, hogy a 6 hetes kontrollon hiába mondtam, hogy még mindig nagy kihívás sétálni mennem vagy megemelni a babát, mert nem tudom visszatartani a vizeletet, azt mondta az orvos, hogy ez természetes, majd elmúlik. Nyugodtan sportoljak, ami jól esik. Ha nem lenne Petra, akkor lehet egy jó kis futással kezdtem volna a regenerációt?!

Ez a program nagyon megéri az árát: nekem nem megy mindig minden héten a 4 edzés, sokszor újrakezdtem egy-egy hetet, de még így is elkezdett javulni az általános közérzetem, energiaszintem és elmúlt az inkontinencia is. Most járok a program 2. hónapjában, de semmi tünetem nincs, még a babakocsi megemelésekor, vagy egy hosszabb hordozós séta során sem! Az edzésekben kellő kihívás van, a videók alapján jól követhető, ha elakadsz bármikor kérdezhetsz a zárt csoportban vagy privát üzenetben is, Petra segíteni fog. A kihívásban való részvételt mindenképp javaslom, jól lehet egymást motiválni az anyatársakkal, Petra feladatai teljesíthetőek és egy jobb életminőség megalapozását támogatják meg: odafigyelünk az étkezésre, sportra, levegőzésre és a párkapcsolatunkra is. Igen, erre mind van idő a kis édes babáink mellett. 🙂

Franci (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Gyerekkorom óta sportolok, a terhesség alatt is heti 4-5 edzést végeztem az utolsó napig. Szerettem volna tudatosan visszatérni terhesség előtt és alatt űzött sportágakhoz viszont ezt szakmai segítséggel tenni. Több posztpartum tornáról olvastam, de mindegyikkel az volt a problémám, hogy az általam megszokott terhelés töredékét sem közelíti meg leírás alapján, inkább a nagyon széles közönségnek készül, mint a sportosabb anyukáknak. Petra programjában azonban megtaláltam a kihívást, élvezem az eszköz használatot és a tudatosan felépített terhelés növelését, abszolút hozza a feltételezett szintet! A Facebook csoportban a jelenlétért, vagy akar privát üzenetben rendelkezésre állásáért pedig plusz pont jár 🙂

Andi (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Van azért már jópár postpartum edzés lehetőség a ,,piacon”, sokat vacilláltam, hogy melyiket válasszam, de nagyon örülök, hogy ezt a programot választottam.

Petra nagyon figyelmes, és látszik, hogy a szívén viseli a programban részt vevők sorsát. Nyitott, mindenki véleményére és a tanácsokat is megfogadja, ami számomra annyira újszerű tapasztalat volt, természetesen tök pozitív.

A program jól van felépítve ( korábban aktív sportolóként is tudott újat mutatni/ tanítani, amire azóta odafigyelek), és nem mellékesen 2 gyerek mellett egy őrült nap után is rá tudom venni magam, és megcsinálom. Erre tök motiváló a fb csoport, és Petra által indított kihívások is.

Nagyon megszerettem és a mindennapjaim része már ( alig várom a Womanizert) , hajrá mindenkinek és csak így tovább Petra neked is.

Rita (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Szülés után kötelezővé tenném ezt a programot! Nem kap elég hangsúlyt a szülés utáni regeneráció, így nekem sem volt sok fogalmam hol kezdjem, mire figyeljek stb. Ez nem csupán egy online torna, hanem szuper szakmai anyagokkal, tanácsokkal és étrenddel kiegészített edzésterv amihez videós segítséget kaptam részletes magyarázatokkal (ami nekem külön segítség volt). Az életmód kihívás a zárt csoportban pedig extra motiváció, nagyon jó döntés volt megvenni a csomagot és csatlakozni 🙂

Galló Brigitta (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Világéletemben sportoltam, többek között kézilabda élsport, majd cross training, futás, edzotermi edzés. Gondoltam mit nekem két szülés, ott folytatom az edzéseket ahol abbahagytam. Igen am de az első edzés után azonnal éreztem, hogy a medencefenek nagyon gyenge. Fajt napokig minden apró mozgás ami picit is razkodassal jár. Itt döntöttem el, hogy ez nem játék, szakemberre lesz szükség. Ekkor vettem meg a programot, ami nagyon szuper. Jól fel van építve, érthető es kivitelezhető feladatokkal es ami a legfontosabb, arra helyezi a hangsúlyt, hogy tényleg megerősödjunk, hisz már az elején 5kg-s súllyal indítunk amit folyamatosan novelunk. En bátran ajánlom mindenkinek!

Hathazi Lilla (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
január 26, 2023

Hiánypótló!

Hihetetlen alaposan, kidolgozott program, ami megad minden információt, amire szükséged van ahhoz,hogy tényleg fejlődj. Én ezt egyik Szülés utáni regeneráló programban sem találtam eddig.

Valóban azt, ott, akkor, úgy erősíti,dolgoztatja meg, ahogy azt kell, ami segít, amit hasznosítani tudsz az életben.

Gálné Dobossy Debóra
Rated 5 out of 5
január 22, 2023

A várandósságom előtt és alatt végig tornáztam, de mindenképp segítséget szerettem volna kérni a szülés utáni időszakra és így találtam meg Petrát Instagramon. Nagyon hasznos posztjai vannak, így megvettem a programját is, szóval nem kell keresgélnem, hogyan kéne tornáznom, csak az időt kell rá megtalálni. Jól esnek a gyakorlatok és érzem magamon a fejlődést, erősödök vissza. Ha az étkezésre is jobban odafigyelnék, még látványosabb lenne az eredmény. Mindig várom a következő edzést, hogy vajon milyen gyakorlatok lesznek. Köszönöm a programot, imádom! 🙂

Mocsári-Dobrossy Tünde (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
szeptember 23, 2022

Imádom! 🙂

A receptek változatosak, könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek különleges, nehezen beszerezhető alapanyagokat. Minden kép szemet gyönyörködtető látvány. Az egész könyv annyira igényesen van összeállítva, hogy azonnal kedvem támad főzni tőle 🙂

A receptek pedig fenomenálisak, alig tudok dönteni mikor melyiknek álljak neki 😀

Végre egy receptgyűjtemény, ami Nagyban megkönnyíti a dolgom a konyhában! Csúcs!

Diana
Rated 5 out of 5
szeptember 22, 2022

A sport gyerekkorom óta lételemem, így szülés után is szerettem volna mihamarabb visszatérni a rendszeres testmozgáshoz. Petra munkásságát régóta figyelemmel kísértem, így biztos voltam benne, hogy az Ő programját fogom választani. Kifejezetten olyanra vágytam, ahol szerepet kapnak a súlyzós edzések a regeneráció során. (A pilates és a jóga nem az én műfajom :))

A szülés utáni 4. héten kezdtem el, párhuzamosan a facebook csoport életmód kihívással és már 2 hét után látványos változást tapasztaltam! Az alakformálás mellett energikusabb és kiegyensúlyozottabb is vagyok, ami kétgyermekes édesanyaként az egyik legfontosabb 🙂 Örülök, hogy belevágtam és köszönöm Petrának, hogy egy ilyen profi programot állított össze! Számomra a leghitelesebb edzők egyike.

Mindenkinek szívből ajánlom!

Diana (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
szeptember 9, 2022

Instagramon akadtam Petrára, még szülés előtt, élveztem követni minden napjait a kis cseperedő fiával és a szülés utáni átalakulását vagy vissza alakulását. Aztán motiválni kezdett, hogy én is próbáljam meg újra formába hozni magam. Meg is vettem a postpartum programot, élveztem is, de 1-2 hét után felhagytam a tornázással(túl sok személyes probléma miatt) de most újult erővel vágok újra bele, sőt az életmód kihívásba is. Ami a legszuperebb, hogy nincs a programnak lejárati ideje, így majd 1 év után újra tudom kezdeni. 😁💪

Edit (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
szeptember 9, 2022

4 éves korom óta a mozgás az éltem szerves részét kiteszi. Terhesség alatt sem volt ez másképp. Tudtam hogy ha megszületik a kisfiam szükségem lesz egy olyan regeneráló programra ami által visszanyerhetem a szülés előtti formámat. Petráékra véletlenül találtam rá az internetet böngészve. Egy nagyon szuper, jól összerakott programot kaptam, emelett a zárt facebook csoportban is egy motiváló közösségre találtam. Alig várom a következő edzésnapokat és hisz tudom hogy ez a legjobb ami a testemmel történhet a szülés után 🙂

Pálfi Zsófia
Rated 4 out of 5
szeptember 9, 2022

A szülés után 6 héttel kezdtem Petra programját ajánlás útján! Előtte az insta videoi alapján gyakoroltam a légzést és a gátizomtornát. Most járok az utolsó 2 hétben. Hát mit ne mondjak, kemény. Úgy hogy a várandósság alatt is végig edzettem, még így is elég durva. Az eleje szépen fokozatosan indul. Talán még kicsit kételkedtem is benne, hogy tényleg felkészít a súlyzós edzésre, de kár volt. Nekem a 3-4 héttől kezdett durvulni, de mindig csak pint annyira, hogy teljesíthető legyen, de a harátaimat azért feszegesse. Be is kell vallanom, hogy kicsit tovább fog tartani a program nekem, mint 12 hét 🙂 de a lényeg, hogy végigcsinálom! Köszi Petra, jól összeraktad!

Bea (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
szeptember 9, 2022

Nagyon tetszik a program. Minden nap nagyon várom, hogy végre szakítsak időt az edzésekre, teljesen feltölt! Két pici gyerek mellett is kivitelezhető, csak némi logisztikát igényel és egy támogató családi hátteret. 🙂 <3 De ha esetleg mégis a gyerekekkel együtt kell végig nyomnom az egy külön buli és felér egy dupla edzéssel 😀 🙂

Jól fel van építve, kellően megmozgat mindent. Érzem hogy erősödik a testem és a lelkem.

A facebook csoport külön öröm, jók a kihívások is, így legalább van némi plusz motiváció minden héten. Köszönöm Petra, hogy ezt megalkottátok Dáviddal!

Fruzsi (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
szeptember 9, 2022

Ami nekem a legjobban tetszik ebben a programban, az a fokozatosság. Minden nappal erősebbnek érzem magam. Csodás ez a program.

Letti (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
augusztus 8, 2022

Terhesség előtt és alatt is Petráékkal edzettem, így nem volt meglepetés, hogy a szülés utáni regeneráló torna is egy profi és komplex edzéstervet takar. Az edzések épp megfelelő hosszúságúak és kellően megterhelőek a szülés utáni test megdolgoztatásához és jó alap a súlyzós edzés újrakezdéséhez.

Peschka Zsuzsanna
Rated 5 out of 5
augusztus 5, 2022

Én véletlenül akadtam rá Petra edzésprogramjára, amit egy másik anyuka ajánlott egy csoportban. Megtetszett a leírás, gondoltam mit veszíthetek, így én is megvettem.

Egyelőre a második hétnél tartok, de nagyon élvezem az edzéseket:) A facebok csoport és az Életmódváltó kihívás pedig szuper. Nagyon motiválóak.

György Tímea (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
augusztus 4, 2022

Petrát már a várandósságom előtt követtem és nem is volt kérdés, hogy kismama tornában az Ő segítségét kérem, így a 2.trimesztertől a szülés napjáig Petra edzésprogramját csináltam.

Ennek köszönhető is, hogy a gyermekágyas időszak könnyen ment és alig vártam, hogy belekezdjek a postpartum programba. Imádom, hogy van írott edzésprogram és a gyakorlatokhoz videós segítség, illetve Petrához is bármikor lehet fordulni. Így ki sem kell mozdulni, hogy újra a mozgás a napjaim része legyen, ezáltal lendületesebb vagyok és több energiám van mindenre.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha szakmailag profi programot szeretne csinálni szuper támogatással.

Kovács-Szalai Ildi (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
augusztus 4, 2022

Az első hetet kezdtem el, de már most nagyon tetszik ahogy felépül a program.

Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt. Biztos vagyok benne hogy fogok még másik edzés tervet is vásárolni.

A videós szemléltetés nagyon praktikus.

Ráti-Bartal Andrea (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
május 6, 2022

Petra programja a legjobb, ami történhetett a szülés utáni regenerációmban. Hiába edzettem korábban, a szülés után megváltozott a testem, és nem tudtam, merre induljak , hogy sérülést ne okozzak magamnak, de mégis visszaerősödjek valahogy. Ekkor jött szembe velem a Postpartum szülés utáni regeneráló program, amelyen keresztül egy 3 hónapos átgondolt, jól felépített edzéstervet kaptam. A videók segítségével a pontos kivitelezést is láthattam, így nem kellett attól félnem, hogy rosszul csinálok valamit. A zárt Facebook csoportban indított kihívásokhoz már többször is csatlakoztam, nagyon jó motiváció, hogy többen együtt küzdünk egy fitt, egészséges formáért. A napi feladatokkal nemcsak a testmozgást kaptam vissza, hanem az életmódomon is változtattam. Ha elakadok, Petra mindig nagyon szívesen segít, jól esik, hogy a program mellé még szakmai iránymutatást is ad. Ez a program nekem biztonságot nyújt ahhoz, hogy a későbbiekben erős alapra építkezve mehessek tovább az edzés terén. Mindenkinek nagyon ajánlom! 🙂

Zsófi
Rated 5 out of 5
május 5, 2022

Számomra nagyon fontos a mozgás és mivel várandósság alatt/szülés után teljesen megváltozik a testünk egy jól felépített edzéstervet egy hiteles edzőtől szerettem volna hogy egészségesen tudjak visszaerősödni. Gyermekágy letelte után rendeltem meg és vágtam bele a programba aminek jelenleg a felénél tartok. Az első hónap végén már megjelentek a törzsizmaim ami nagyon motiváló és mutatja is hogy eredményesek a gyakorlatok. Nagyon élvezhető, meg van benne a kellő fokozatosság és kihívás. Tulajdonképpen az életmódkihívás segített kialakítani a napi rutint is a babámmal a hétköznapokban. Minden napnak meg van a célja és ez segít hogy ne csak tengjek lengjek egy nap hanem legyen benne egy rendszer. Én nagyon hálás vagyok az edzéseken túl ezért is. 😊

Papp-Szeifert Petra (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
május 5, 2022

Szülés előtt is Petrához jártam edzeni, Ő szerettette meg velem a súlyzós edzéseket.

Szülést követően meg is rendeltem a Postpartum csomagot. Nagyon szeretem, ahogyan fel vannak építve a gyakorlatsorok, mindig várom a következő napi edzést, feltölt energiával. Jelenleg a program felénél járok, de már látszik, hogy van eredmény. 😊 Nagyon jó a Facebook csoport is, nehezebb napokon sok motivációt nyújt, hogy más anyuka is hasonló helyzetben van, és Ők is csinálják 😊

Annamária (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
november 18, 2021

Császármetszéssel született a kisfiam, elég rossz állapotban voltam utána, fájt mindenem. A hátam és a derekam szörnyen fájt, 5. héttől kezdtem a programot már egy hét után azt vettem észre hogy nincsenek fájdalmaim. Rengeteget adott a jó kedélyemhez, az egészségemhez és a mindennapjaimhoz ez a program. Nagyon szerettem az edzéstervet, baba mellett is beilleszthető. A program végére nagyon szépen megerősödtem, nem mellesleg nagyon hasznos gyakorlatokat tanultam, amiket a jövőben is tudok alkalmazni. Mindenkinek szívből ajánlom a programot! 🙂

Cinti (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
augusztus 4, 2021

Pár hete fejeztem be a programot.

Életem egyik legjobb döntése volt amikor megvettem 🙂 Harmadik babám születése után vágtam bele a programba. Először féltem hogy “tingli tangli” torna lesz , de hamar kiderült hogy messze nem az.

Nagyon élveztem hogy rendszeressé vált általa a mozgás a minden napjaimban. Minden pihenő napon alig vártam hogy újra edzhessek. Ami a legeslegnagyobb pozitívum volt számomra, hogy teljesen megszűnt a kínzó hátfájásom ami addig mindig megkeserítette a babázós időszakot. Mindenkinek ajánlani tudom( és ajánlom is 🙂 ) Nagyon hálás vagyok érte Petrának!

Viki (megerősített tulajdonos)
Rated 5 out of 5
június 6, 2021

Végeztem az első hónappal. IMÁDTAM. Féltem, hogy unni fogom, de nem. Egy percét sem. Nagyon jól van felépítve és aminek én kifejezetten örülök, hogy már vannak súlyok is az első hónapban. Azon kapom magam néha, hogy edzésen kívűl is gyakorlom a légzést 🙂 Baba mellett is meg lehet csinálni kényelmesen az edzéseket. Mindenkinek ajánlom.

Csenge (megerősített tulajdonos)