Barion Pixel

Maróti Petra

Womanizer Home/Gym alakformáló edzés és
életmód program

A nyári alak télen készül! Sokan mondogatják és milyen igaz!

Ha elkötelezett vagy a célod mellett, már csak egy jól felépített edzésprogramra van szükséged és kitartásra, akaraterőre, hogy végig csináld!

Nagyon fontos megértened, hogy bármi is a célod (feszesebb, tónusosabb test, jobb közérzet, könnyedebb/szebb mozgás, fogyás, izomépítés, kerekebb popsi, stb.), azért TENNED KELL! Azok a nők és férfiak, akik ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek minden nap tesznek azért, hogy úgy nézzenek ki, ahogy kinéznek. Az egészséget (és vonzó alakot) nem lehet instant kapszulákkal, porokkal, fogyi kúrákkal megvásárolni. Az egészség, a jó közérzet és a tónusos test kulcsa (többek között) a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás. Nincs titok sajnos.

Összeállítottam neked két 12 hetes edzésprogramot is, amelyekkel elérheted az álomalakod és erősebb lehetsz, mint valaha!

A Womanizer Home/Gym programokkal a célom a homokóra alkat erősítése (kerek fenék, keskeny derék, szép vállak) otthoni vagy edzőtermi keretek között. Fontos, hogy bár van egy halom alakformáló program, ami nőknek szól, ezek mind alacsony intenzitású gyakorlatokkal vannak telerakva és aerobik jellegű ugrálásokkal. Nem titkolt célom, hogy elfogadtassam a nőkkel, hogy az edzésükben van létjogosultsága a súlyoknak (a 20 kg-nál nagyobbaknak is) és, hogy az izmoktól nem lesznek férfiasak, sőt, az izmok adják meg a test nőiesen fitt formáját. 

Program tartalma

1

Edzésprogram 12 hétre

 • Heti 4 edzés (2 alsótest, 1 felsőtest és 1 teljes test)
 • Bemutató videók a gyakorlatokhoz
 • Nyomtatható edzésterv

2

Izomépítő táplálkozás - Ebook (hamarosan)

 • Táplálkozás alapok
 • Táplálékkiegészítők

3

Ajándék

 • Magas fehérjetartalmú receptgyűjtemény

Ez még nem minden!

A program megvásárlásával bekerülsz a zárt Facebook csoportba, ahol nem csak a felmerülő
kérdéseidre válaszolok, de 6-8 hetente Fitt Kismama kihívásokat is indítok, ahol a többi
kismamával együtt alakíthatsz ki egészséges szokásokat!

Hihetetlen erőt és elszántságot ad a tudat, hogy a csoportban mindenki más is
pontosan azért küzd, amiért Te. Nehezebb napokon óriási motivációt jelent a
többiek jelenléte és aktivitása, ami mindig feltölt és energizál!
Olvass többet a kihívásokról itt Életmód kihívások

A program Neked való, ha:

 • Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben
 • Szeretnél erős és magabiztos lenni
 • A nyári alakra gyúrsz
 • Szeretnél kerekebb, formásabb feneket, karcsúbb derekat, lapos hasat és nőiesen tónusos karokat
 • Nem a jógát, nyújtást és az aerobic jellegű edzésformákat részesíted előnyben
 • Átlátsz egy nyomtatható edzéstervet és nem végigvezetett edzésekre számítasz
 • Nem félsz súllyal terhelni magad
 • Anyaként a regeneráló programok után szeretnél újra formába lendülni
 • A babatervezés időszakában vagy

Felmerülő kérdések

A programot elsősorban olyan nőknek terveztem, akik formásodni, izmosodni szeretnének és ehhez nem félnek súlyokat használni és heti 4-szer kilépni a komfortzónájukból.

A programot végezd nyugodtan, ha a babatervezés időszakában vagy, hiszen ebben az időszakban azzal készíted fel a leginkább a tested a terhesség, a szülés és az anyaság nehézségeire, ha minél erősebb és izmosabb vagy előtte.

A programot ajánlom a szülés után is, de csakis akkor, ha előtte megfelelően regeneráltad a hasfalad (szétnyílt hasizom) és a medencefenéki izmokat is.

A programot otthon és edzőteremben is végezheted. Ha otthon edzel, szükséged lesz pár eszközre hozzá:

 • Miniband
 • Hosszú band
 • Két pár kézisúly (amelyek egyenként meghaladják az 5kg-ot), vagy egy építhető kézisúly szett
 • Polifoam vagy szőnyeg

Extra eszközök, amelyek jól jönnek, de nélkülük is tökéletesen végrehajtható a program: kettlebell (8kg-nál nagyobb), masszázshenger

A program megvásárlásával jár a zárt Facebook csoport tagság, ahol pontos eszközajánlót találsz majd linkekkel és véleményekkel.

A programban 4 edzés van egy héten, 2 alsótest, 1 felsőtest és 1 teljes test edzés. Az edzések időtartama 35-60 perc, attól függ mennyi pihenőidőt tartasz két gyakorlat között.

Igen.

A programhoz gyakorlat videók tartoznak edzésnaponként lejátszási listákba rendezve. A videókon bemutatom és a leírásban elolvashatod, mire kell figyelned a végrehajtás során, de nem csinálom veled végig a gyakorlatsorokat, mert fontos, hogy a gyakorlatok végrehajtása közben MAGADRA, a LÉGZÉSTECHNIKÁDRA és az izmaid működésére/feszülésére koncentrálj. A program sikerességének kulcsa, hogy megtanuld a gyakorlatok helyes végrehajtását és ezt nehéz elérni, ha mozgás közben a képernyőre figyelsz.

A program letölthető és nyomtatható pdf fájlokból áll, melyeket e-mailben fogsz megkapni a vásárlás után azonnal, automatikusan. A fájlokat mindenképp töltsd le magadnak és így a program egésze (ebookok, edzéstervek, videók) a Tiéd örökre. Így akár később is tudod majd használni.

(Arra kérlek, hogy a programot ne küldd tovább senkinek. Rengeteg munkám és energiám van a program megalkotásában, kérlek tartsd ezt tiszteletben és add meg a lehetőségét annak, hogy továbbra is a hivatásommal foglalkozhassak.)

Igen, de előtte mindenképp csináld végig a Postpartum programot, vagy más minimum 16 hetes regeneráló edzésprogramot! 

Igen.

Igen, de előtte mindenképp csináld végig a Postpartum programot, vagy más minimum 16 hetes regeneráló edzésprogramot! 

Nem.

A szétnyílt hasizom regenerálására a Postpartum programot javaslom.

Nem.

A medencefenéki problémák regenerálására a Postpartum programot ajánlom, vagy gyógytornásszal egyéni munkát.

Nem ajánlom.

Kezdőként, újrakezdőként inkább kezdj a Postpartum programmal (ha nem szültél, akkor is), mert abban az alap súlyzós gyakorlatokat az alapoktól sajátítjuk el. Ebben a programban már elvárás, hogy helyesen végezd ezeket a gyakorlatokat.

Nem. 

A Womanizer Home/Gym 1. Programmal kezdd mindenképp, mert a 2.0 erre a programra épül.

Womanizer Home/Gym 1.

23 900 Ft

Womanizer Home/Gym 2.0

23 900 Ft

Válaszd csomagban!

Platina csomag

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni a nyári formát és kész vagy hosszútávon elköteleződni a programjaim mellett, válaszd ezt a csomagot!

A Womanizer 1. és 2.0 programok mellé még egy Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogrammal is tehetsz magadért! A csomaggal fél évre megvannak az edzéseid, már csak végig kell csinálnod őket!

 • Mit tartalmaz a csomag?

  • A Womanizer Home/Gym program 1. és 2. részét, melyek 12-12 hétre szólnak és egymásra épülnek.
  • A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramot

 

A Törzserősítő és Tartásjavító edzésprogramban fokozatosan megerősítjük a törzsed az olyan haladó(bb) törzs gyakorlatokhoz, mint a Front plank, a haskerék kigördülés vagy a különböző páros lábemelések. Ezen kívül tartásjavító, mobilizáló és hátizom erősítő gyakorlatokat is tartalmaz.

 

53 900 Ft